Vrouwen houden van schoenen. Er wordt beweerd dat ze gemiddeld negentien paar schoenen in de kast hebben staan. Waarom zijn schoenen toch zo populair? Omdat ze altijd passen en ze het je nooit vertellen als je er eens wat minder goed uitziet, of als je iets dikker bent geworden. Daardoor is schoenen kopen niet deprimerend en eigenlijk hartstikke leuk.

Nieuwe schoenen verschaffen geeft een plezierig en voldaan gevoel. Dus: een ideaal cadeau. Want zoals de liefde van de man door de maag gaat, gaat die van de vrouw door de voeten.

Bij DekoKado.nl hebben wij een collectie zeer exclusieve miniatuur schoentjes welke nog geen enkele vrouw in haar bezit heeft. Een ideaal cadeautje voor de feestdagen. Miniatuur “sexy” schoentjes in verschillende uitvoeringen gedecoreerd met veertjes en/of diamantjes. De schoentjes zijn allen ongeveer 10 cm groot en verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: wit, zwart en glas look.

Per kleur bestaat de serie uit vijf verschillende miniatuur schoentjes. Deze miniatuur schoentjes kunnen voor velerlei doeleinden gebruikt worden: als etalage decoratie (voor bijvoorbeeld juweliers), als kado decoratie (bijvoorbeeld bij bruiloften), decoratie voor op luxe bonbons doosjes, als luxe tashanger, als verzamelobject etc. etc. Er zijn velerlei toepassingen te bedenken.

Maar weet u wat eigenlijk de bedoeling van deze schoentjes is? Nee? Nou van origine zijn het luxekerstversieringen voor in de kerstboom. Ieder schoentje is namelijk voorzien van een sterke lus om ergens aan op te hangen (zoals b.v. in de kerstboom, kerstkrans en dergelijke). Het hoeft natuurlijk niet in de kerstboom! Zoals gezegd, de toepassingen zijn onbeperkt.

Onze collectie miniatuur schoentjes is nu te zien op onze website DekoKado.nl en is leverbaar vanaf 1 oktober 2011. Een geweldig cadeautje voor de feestdagen, of natuurlijk voor jezelf!