Organza zakje paarsOrganza zakjes blauwOrganza zakjes wit gift
   
Organza zakjes rozeOrganza zakjes wit

 

Nieuw in ons assortiment: Organza zakjes

Als je op zoek bent naar een eenvoudig zakje met een prachtige luxe uitstraling dan is een organzazakje een prima geschikt item. De organza zakjes zijn transparant zodat u en uw klanten direct kunnen zien wat er zich in het zakje bevindt. Onze DekoKado organza zakjes zijn van een uitmuntende kwaliteit en zijn voorzien van een trekkoordje van satijn. Daarmee is het organzazakje eenvoudig te sluiten.  Organza zakjes zijn een goedkope luxe verpakking waarmee u eenvoudig kleine geschenken kunt verpakken, geschikt voor vele doeleinden en dus ook uitermate geschikt om een bedankje te maken.

Wij hebben rechthoekige organzazakjes in 2 verschillende afmetingen:

9 x12 cmof 12 x 17cm. Ze zijn verpakt per 10 stuks en verkrijgbaar in maar liefst verschillende 10 trendy moderne kleuren: wit, roze, zilver, rood, fuchsia, licht blauw, zwart, lime groen, goud en paars.

Wil je zelf een bedankje maken voor een bruiloft of geboorte. Kijk dan bij DekoKado.nl op de site bij de bedankjes en daar kun je kiezen uit verscheidene bedankpakketjes (bestaande uit organzazakjes met bijbehorend gelukspoppetje). Zo kun je een uniek geboortebedankje enhuwelijksbedankje maken en vullen met bijv. bruidssuiker, geboortesuikers e.d.

Alle organzazakjes zijn op voorraad, dus direct organza zakjes bestellen.